...... voor de ZZP’er
Bent u een ZZP’er die zich louter bezig houdt met het uitoefenen van haar eigen vaardigheden en is uw administratie een noodzakelijk kwaad? Dan bieden wij u graag een eenvoudige oplossing aan. Wij leveren u een manier van eenvoudige administratie aan waardoor het bijhouden van de kassalade kinderspel wordt. Kampt u toch met financiële vragen, dan staan wij u graag bij met innovatieve ideeën zodat er per saldo meer in uw eigen kassa-lade blijft zitten.

...... voor het midden- en kleinbedrijf.
Tevens voor het midden en kleinbedrijf plaatsen wij vereenvoudiging van administratieve procedures centraal. Vereenvoudiging van administratieprocedures leidt onherroepelijk tot lastenverlichting wat uitmondt tot een positieve flow in uw kassalade. Wij hebben jarenlang ervaringen in de meest uiteenlopende branches. Wij kunnen meepraten in uw vakjargon en figureren graag als uw administratieve klankbord.

...... economisch doorlichting
Bent u een startende ZZPer of een midden- en kleinbedrijf en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het opmaken van uw ondernemingsplan? Dan bent u bij Borgers Consulting op het juiste adres! Wij beoordelen met een kritische doch frisse blik uw ondernemersplan op haar levensvatbaarheid en geven u professionele adviezen om, indien nodig, uw plan te verbeteren tot perfectie.

...... opstellen prognoses
Wij stellen graag voor u prognoses op wanneer u van plan bent om een financiering aan te vragen, want door een professionele prognose te presenteren vergroot u simpelweg de kans op deze financiering.

In al onze werkzaamheden staat uw kassalade centraal, want in deze tijd van recessie kunnen we het ons niet permitteren dat we aan eigen kapitaalsvernietiging doen!

Graag staan wij u bij om dit te voorkomen zodat er een positieve flow in uw kassalade ontstaat. Maak vrijblijvend een afspraak d.m.v. het invullen van het contactformulier of door simpelweg een telefoontje te plegen, zodat wij de complexe wereld van de administratie voor u kunnen ontrafelen!

Borgers Consulting - Uw financiële klankbord!